Hem » Sovrum » Lakan » Lakan Hotell Premium

Lakan Hotell Premium

Fri frakt på ordrar över 995 kr

30 dagars returrätt

Snabba leveranser

Enkel betalning med Klarna

LAKAN HOTELL PREMIUM

Dessa lakan är framtagna för en hög komfort och med extra lång livslängd med en speciell 80/20 bomulls- och polyestermix. Lakanet otroligt många tvättar om du följer tvättråden. Polyestermixen gör lakanet tåligt och den höga bomullshalten gör att den känns väldigt likt ett bomullslakan. 

Lakanet finns i två rejäla storlekar för enkel bäddning, 240x270 cm och 150x270. Du har alltid gott om lakan att vika under. Den speciella vävtekniken gör så att lakanet kan krympa uppemot 10% på längden vid första tvätten, men den generösa längden kompenserar gott och väl för detta.

Dessa lakan har märktrådar för enkel hantering. Orange tråd för stora lakan och grön för den mindre. Detta för att det ska vara enklare att identifiera och skilja i tvätten.

Tvättråd

Tvätt: Tvätta upp till 90 grader med vittvättmedel, oftast räcker 60 grader gott och väl. Blanda aldrig med frotté eller färgade plagg.

Torkning: Torka i torktumlare, torkskåp eller hängning. Mangla lakanet om du vill ha extra komfort.

Vanliga frågor och svar?

Blir det inte varmt av polyester?
-Nej faktiskt inte. Det blir snarare svalare eftersom fiberna inte suger upp fukt på samma sätt. Det blir en torrare och svalare känsla på huden. 50/50 blandningen ger lakanet väldigt glidig och lyxig känsla.

Varför ska det vara polyester?
- Hotell köper sällan 100% bomull i bäddlinnen. De håller helt enkelt inte. Bomull är dyrare och nöts för snabbt för att kvaliten ska bibehållas under en längre tid. Som privatperson kan du få 10 års användning av dessa lakan utan att du behöver förvänta dig någon försämring i kvalitet.

Är det miljövänligt med polyester?
- Alla våra produkter håller Oeko-Tex märkning och det är viktigt att alla produkter tillverkas och handskas med miljön i åtanke. Med det sagt, så är inte polyester, vilket är ett syntetmaterial, lika miljövänligt som bomull. Dock om man tänker på livslängden och den marginella nötningen som sker på polyesterlakan och textilier så finns det underlag att argumentera att det är långt mer miljöovänligt att tillverka, behandla, frakta och hantera bomull som inte alls håller lika länge. Man kan inte bara titta på en faktor och kategorisk påstå att en sak är miljöovänligt utan att faktorera saker som livslängd. Vi säljer, använder och tvättar våra produkter med gott samvete.

Garanti

Om du har några som helst problem med lakanet inom de första 18 månaderna så byter vi ut det helt kostnadsfritt.

Du kan beställa med vetskapen att du kommer sova skönt för en lång tid framöver.

Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • Shyness
  100% bomull, 300 trådar per tum, percale.
  från 495,00 kr
 • Hotellkompaniet
  Hålfiber, microfiber
  599,00 kr
 • Hotellkompaniet
  Tre olika mönster att välja mellan.
  399,00 kr
 • Hotellkompaniet
  Väldigt sköna lakan som håller otroligt länge
  från 299,00 kr
 • Andra varor från samma varugrupp

 • Hotellkompaniet
  Lakan till spjälsäng. 100% bomull.
  129,00 kr
 • Hotellkompaniet
  Dra-på-lakan till spjälsäng. 100% bomull.
  139,00 kr
 • Hotellkompaniet
  Väldigt sköna lakan som håller otroligt länge
  från 299,00 kr
 • Shyness
  100% bomull, 300 trådar per tum, percale.
  från 495,00 kr