Vinn bäddset från Shyness, värde 1490kr!

Svara på frågorna nedan senast 4/11 och få chans att vinna ett påslakan och ett örngott av modell Nightfly i röd/vit färg från Shyness. 

Shyness Nightfly Red

För ledtrådar läs mer om Shyness produkter här. Missa inte heller vår höstrea med upp till 50% rabatt.

Tävlingen avslutad. Tack för alla fina svar.


Vinnaren är Aggi Tomkowicz som gav detta fina svar på frågan om hur hon skulle bädda med sitt nya bäddset:

"Jag skulle ljuvligt bädda och inviga dessa fina sängset med hela min familj som uppskattar kvalitet, krispighet, fräschör och får en underbar upplevelse att sova i dessa sängkläder av bästa kvalitet."

Stort Grattis Aggi!! Hoppas du får många underbara stunder med din familj och det nya bäddsetet.

 

Tävlingsvillkor:

Tävlingen pågår till och med den 4:e november 2019. Endast personer som är bosatta i Sverige får delta i tävlingen och tävlingsarrangören tar inte ansvar för eventuella tekniska problem som försvårar deltagande i tävlingen. En jury från Hotellkompaniet utser vinnaren och beslutet kan ej överklagas. Anställda på Hotellkompaniet och Shyness kan ej delta i tävlingen. Det är endast tillåtet att lämna ett bidrag per person.

Vinnaren meddelas personligen via e-post och därefter offentliggörs vinnaren på hotelllkompaniet.se. Priset kan inte bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Inskickade tävlingsbidrag kan komma att publiceras på tävlingsarrangörens hemsida, Facebook-sida och på Instagram. Namn och e-postadress sparas i enlighet med GDPR för att kunna kontakta en vinnare i tävlingen.